Kutyakiképzések

KUTYAKIKÉPZÉS DEBRECENBEN !!!!

——————————————————————————————-

FIGYELEM!

2013.01.27.-én ismét SUCH SZEMINÁRIUM Debrecenben!

Engedelmes és őrző-védő munka elmélete és gyakorlata.
Akik versenyre, munkavizsgára, tenyészszemlére, ZTP-re, Körungra készülnek, vagy egyszerűen csak tanulni szeretnének azoknak itt a helye!
RÉSZVÉTELI DÍJ: 3.000.- Ft
REGISZTRÁCIÓ: 1.000.-Ft előleg átutalásával az AURA Segítő Kutya Alapítvány 60600084-11041489-00000000 számlaszámára. A közlemény rovatban kérjük tüntessétek fel a
JELENTKEZŐ NEVÉT+ SUCH SZEMINÁRIUM.
Ideje: 2013.01.27. vasárnap 13 órától.
Helyszín: ASKA Kutyaiskola Debrecen

——————————————————————————————-

Az Aura Segítő Kutya Alapítvány (ASKA) Kutyaiskola vezetője Nagy Lajos.

A foglalkozásokat Nagy Lajos segítő kutya kiképző vezeti.

Célunk, hogy az iskolánkban tanuló gazdik és kutyáik jól érezzék magukat. Az elsajátított tudást képesek legyenek a hétköznapjaikban is hasznosítani. Fő célunk nem egy-egy vizsgára való felkészítés. Mi az ÉLETRE készítünk fel! Egy minden körülmények között megbízható, kellemes társ neveléséhez nyújtunk segítséget, melynek eléréséhez sok munka és tanulás szükséges. De hidd el, megéri!

Természetesen különböző speciális vizsgákra és versenyekre is felkészítjük kedvencét. (ÁV, BH, IPO, FH, ZTP, Körung, Tenyészalkalmassági vizsgák, Obedience, BM, Terápiás- és különböző segítőkutya vizsga, Vadászkutyák alkalmassági vizsgája.)

Igény szerint többféle kutyás sport is gyakorolható nálunk: pl. agility, frisbee, flyball, súlyhúzás és egyéb érdekességek (pl.: nyomkövetés).

Kutyák panzióztatása. Esti, éjszakai kutyafuttató. (1000nm, zárt, kivilágított)

Tanfolyamok, táborok, különböző rendezvények szervezése, lebonyolítása.

Elérhetőségek:

Nagy Lajos

Telefon: 06 20 225 8070

e-mail: lalosznagy@gmail.com

HONLAP: www.segitokutya.hu

facebook: http://www.facebook.com/pages/AURA-Segító-Kutya-Alapítvány-adószám-18995736-1-09/164164377025485

A foglalkozások:

– helyszíne: Debrecen-Apafa, Apáterdő utca 73. AURA Segítő Kutya Alapítvány apafai kiképzőpályája.

Debrecent a Kassai úton (4-es főút) elhagyva a 231-es km kőnél (táblánál) kell jobbra fordulni, átkelni a síneken, majd követni az útkanyarulatokat (balra-jobbra-balra-jobbra), majd az útkereszteződéshez érve balra kell fordulni és kb. 120 méter múlva a jobb oldalon egy tégla-fakerítéses családi ház a “célobjektum”.

– időpontja: kezdő csoport vasárnaponként 10.30 órától.

haladó csoport vasárnaponként 9.00 órától

– iskolánk partnere SUCH FERENC az ország egyik legjobb kiképzője, tanító segédje, aki évente többször ellátogat iskolánkba, hogy átadja tudását, tapasztalatát az érdeklődőknek.

Kutyakiképzés HÁZNÁL is, előre egyeztetett időpontokban.

A kisállat-tartással kapcsolatos eledelek, felszerelések forgalmazása:

Kutyaeledelek, macskaeledelek, táplálék kiegészítők,kutyaházak és tartozékai, szállító boxok, fekhelyek, elektromos kiképző rendszerek, megtaláló rendszerek, pórázok, hámok, nyakörvek, szájkosarak, motivációs és fogásfejlesztő eszközök, ostorok ,szivacsos botok az Ő-V-höz, apportfák, sportruházat, védő öltözetek az őrző védőhöz, védőkarok, kutyaszállító utánfutók, stb.